Operationeel & Engineering

— Operationeel & Engineering

Werken bij de operationele afdeling van Sims Metal biedt je een enorm scala aan carrièremogelijkheden.. Of je nu op de werkplaats bent, zware machines bedient om schroot te verwerken, klanten verwelkomt en materialen weegt, onderweg materialen van leveranciers vervoert, aan onze fabriek en mobiele apparatuur werkt of deel uitmaakt van het ondersteunende team op kantoor, wij bieden een dynamische werkomgeving waarin iedereen een rol speelt en bijdraagt aan de soepele werking van het bedrijf.

Medewerkers die graag in teamverband werken, veiligheid belangrijk vinden, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en het leuk vinden om voortdurend bij te leren, hebben vaak een mooie carrière bij Sims!

Het Operationeel en Engineering-team van Sims Lifecycle Services is verantwoordelijk voor technische doorbraken. We garanderen dat onze faciliteiten en apparatuur volgens de hoogste normen worden onderhouden, dat de diensten van onze klanten soepel verlopen en dat transport en logistiek een complexe aangelegenheid zijn. Onze toewijding aan het naleven van veiligheidsnormen, het bieden van uitmuntende klantoplossingen en betrouwbare, duurzame diensten is wat onze dagelijkse activiteiten mogelijk maakt.

Ideale kandidaten zijn van nature echte probleemoplossers met een scherpe analytische instelling, die klaar staan om uitdagingen aan te gaan en systemen te verbeteren. Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en sterke communicatieve vaardigheden zijn van essentieel belang en bevorderen teamwerk in verschillende teams. Als je graag een concrete impact op onze planeet wilt hebben en over de vaardigheden beschikt om te groeien in een steeds veranderende omgeving, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons operationele en engineeringteam.

  • — David Burrows

    Algemeen directeur ANZ, Sims Metal

    “Als 18-jarige ben ik begonnen aan een stage industrieel management bij Sims. Destijds had ik er nog niet echt over nagedacht of uitgewerkt wat ik voor een carrière wilde gaan doen. Toen wist ik nog niet dat ik bijna 35 jaar later in de stoel zou zitten als Algemeen Directeur van de ANZ-regio. Vanuit een professioneel oogpunt bekeken, zou ik zeggen dat Sims me het meeste heeft geleerd van wat ik nu weet; het heeft me ook waardevolle kansen gegeven om veel te reizen en te werken in een grote verscheidenheid aan disciplines en vakgebieden. Vanuit een persoonlijk gezichtspunt heb ik het geluk gehad om een zeer vruchtbare carrière op te bouwen, levenslange vrienden te maken en me onderweg enorm te vermaken. Als je een carrière bij Sims overweegt - probeer het, we zullen je verrassen!”

  • — Kaitlin Matthews

    Manager Engineeringstandaarden, Sims Metal APAC

    “Als ingenieur bouw en verbeter ik onze fabrieken in Australië en Nieuw-Zeeland. Ik vind het geweldig om betrokken te zijn bij een project van concept tot uitvoering. Als ingenieur krijg je bij niet veel bedrijven de kans om betrokken te raken bij een complex, multidisciplinair design en om dat design samen te zien komen in een grootschalige installatie op locatie.”

  • — Chris Fox

    Algemeen directeur, Sims Lifecycle Services

    “De kans om wereldwijde oplossingen in verschillende landen en culturen te leveren maakt het werk dat we hier bij SLS doen echt de moeite waard. Door te werken met enkele van de snelst groeiende bedrijven ter wereld en in de wetenschap dat onze oplossingen bijdragen aan de kritieke taak om onze planeet te behouden, geven we ons werk een gevoel van voldoening en belang. Sims biedt mogelijkheden om jezelf elke dag individueel uit te dagen. De aard van ons bedrijf brengt dynamiek met zich mee en daarom zijn er altijd mogelijkheden voor mensen om hun hand op te steken en ja te zeggen. Tegelijkertijd wordt niet vergeten dat de medewerkers ook mensen zijn, en als zodanig heeft het bedrijf niet het vermogen verloren om mensen te ondersteunen wanneer ze dat het meest nodig hebben.”

Bekijk banen in deze categorie