Personeelszaken

— Human Resources

Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert?

Het team van Personeelszaken (HR) helpt Sims bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van goed opgeleid personeel, ter ondersteuning van onze missie om een veilige, diverse, rechtvaardige en inclusieve cultuur te koesteren.

Dit omvat:

  • Samenwerken met leidinggevenden om dagelijkse activiteiten in de gehele levenscyclus van werknemers te ondersteunen
  • Wereldwijd salarisadministratie-, belonings- en arbeidsvoorwaarden- en HRIS-systemen beheren
  • Het ontwerpen en implementeren van initiatieven die onze cultuur tot leven helpen brengen

Het draait niet alleen om het aanvinken van vakjes; het gaat erom een cultuur te creëren waarin iedereen kan groeien, slagen en bijdragen aan het behoud van onze positie als wereldleider op het gebied van milieuduurzaamheid. 

Het HR-team is van cruciaal belang voor het versterken van onze wereldwijde aanwezigheid als toonaangevend bedrijf in de recyclingindustrie. We zoeken HR-professionals die een impact willen maken. Mensen met uitstekende communicatievaardigheden, standvastige ethische normen en een strategische instelling passen bij het streven van Sims naar groei en duurzaamheid. Als je gedreven bent om een verschil te maken en de kwaliteiten in huis hebt om te gedijen in een dynamische omgeving, dan is dit je kans om deel uit te maken van iets groots. 

  • — Marie Burke

    Wereldwijde HR-directeur, Sims Lifecycle Services

    "HR is verantwoordelijk voor het belangrijkste kapitaal van de organisatie - haar mensen! Door talent te ontwikkelen, om te gaan met werknemersrelaties en opvolgingsplanning, en tegelijkertijd strategisch samen te werken met het bedrijf om bij te dragen aan het succes van SLS. Ik geniet ervan om te zien hoe wij (het HR-team) van invloed zijn op onze medewerkers, hoe we hun carrière stimuleren en hoe we een positieve werkomgeving bevorderen."

Bekijk banen in deze categorie