Milieu gezondheid en veiligheid

— Milieu, gezondheid en veiligheid

Ben je gemotiveerd om een zinvolle bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen en hun werkervaring te verbeteren? 

De Sims Milieu, Gezondheid & Veiligheid (EHS) functie vervult een spilfunctie als mentor van onze operationele teams, door te helpen bij de identificatie van gevaren en het evalueren van de effectiviteit van controlemaatregelen. Ons primaire doel is om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en naleving van de regelgeving te garanderen. De EHS-functie is integraal in het waarborgen dat Sims zich houdt aan zowel externe regelgeving als interne normen en het welzijn van werknemers, bezoekers en het milieu waarborgt.

Bij Sims binnen EHS werken geeft een opmerkelijke kans om kennis op te doen en advies te geven over verschillende risico's op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid die inherent zijn aan de metaalrecyclingindustrie. Door een bijdrage te leveren aan de EHS-functie hebben mensen de mogelijkheid om de veiligheidscultuur binnen de organisatie positief te beïnvloeden en de algehele veiligheid op de werkplek te verbeteren. 

De toewijding van Sims aan veiligheid, in combinatie met de stimulerende teamomgeving, maakt het tot een uitzonderlijke werkplek die zowel het welzijn van werknemers als samenwerking waardeert.

Administratie en ondersteuning | EHS-risico en naleving | milieuspecialist | algemene EHS | gezondheids- en veiligheidsspecialist 

  • — Kyle Mills

    EHS-directeur Noord-Amerika, Sims Metal

    "De EHS-cultuur van Sims Metal is gebaseerd op leren en wordt gestimuleerd door het ontwikkelen van relaties op basis van vertrouwen. Een van onze motto's is 'je kunt leren of je kunt de schuld geven, maar je kunt het niet allebei. Sims Metal beschikt over een wereldwijd divers EHS-team, met een enorme verscheidenheid aan kennis en ervaring, dat regelmatig bijeenkomt om ideeën uit te wisselen en elkaar te ondersteunen op onze reis."

     

     

     

Bekijk banen in deze categorie