Juridische_ bedrijfszaken

— Juridische_ bedrijfszaken

Ben jij op zoek naar jouw expertise om complexe uitdagingen in een wereldwijde omgeving aan te pakken? 

De juridische functie van Sims dient als de ruggengraat van onze organisatie, zorgt voor naleving van de wetgeving en faciliteert strategische initiatieven voor onze wereldwijde activiteiten. Ons team speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de integriteit van ons bedrijf, van het navigeren door ingewikkelde regelgevingslandschappen tot het structureren van complexe M&A-transacties. 

Als lid van het juridische team krijg je de kans om veelzijdige uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan het wereldwijde succes van Sims. Of je nu onderhandelt over commerciële overeenkomsten of advies geeft over grensoverschrijdende transacties, elke dag biedt nieuwe kansen om je juridische expertise op innovatieve manieren toe te passen. Potentiële kandidaten kunnen zich aansluiten bij een toegewijd team van juristen die met passie een verschil willen maken en positieve verandering willen stimuleren.

Het team van Sims Bedrijfszaken bouwt sterke, duurzame relaties op met uiteenlopende klanten, van gewone collectieven tot wereldwijde ondernemingen, en levert uitzonderlijke oplossingen die de verwachtingen overtreffen. We maken ons merk sterker en pleiten voor duurzame praktijken die cruciaal zijn voor ons doel. 

Als je het leuk vindt om digitale marketingexpertise te gebruiken om aantrekkelijke verhalen te weven, merkbetrokkenheid en zakelijke groei te stimuleren, terwijl je je uitzonderlijke communicatieve vaardigheden gebruikt om functieoverschrijdend te kunnen samenwerken en sterke klantrelaties op te bouwen, dan zul je een voldoening gevende carrière bij Sims.

  • — Josef Malik

    Associate Group Directeur Bedrijfsadvocaat Noord-Amerika, Sims Limited

    “Voor mij onderscheidt Sims zich als werkgever door zijn niet-aflatende inzet voor een cultuur van uitmuntendheid, innovatie en inclusiviteit. Bij Sims worden medewerkers in staat gesteld om creatief te denken, verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en continu te leren en zich te ontwikkelen. De ondernemersgeest die in de hele organisatie waarneembaar is, moedigt mensen aan om uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen en uitmuntendheid na te streven in alles wat ze doen. Als gevolg daarvan biedt Sims een dynamische en stimulerende werkomgeving waar werknemers worden geïnspireerd om hun volledige potentieel te ontplooien en een betekenisvolle invloed te hebben op de wereld om hen heen.”

Bekijk banen in deze categorie