Financiën & Strategie

— Financiën & Strategie

Wil je een carrière die je scherp houdt, waarin je voortdurend je financiële kennis versterkt in een wereldwijde omgeving?

De financiële afdeling van Sims vormt een integraal onderdeel van de duurzame groei van het bedrijf en zorgt ervoor dat elke uitgave bijdraagt aan onze missie om de metaal- en elektronica-recyclingindustrie te transformeren. Deze cruciale taak omvat financiële modelvorming, strategische bedrijfsplanning, naleving van wereldwijde normen, beperking van risico's en het stimuleren van ethische inkooppraktijken binnen ons bedrijf en leveranciersnetwerk.

De afdeling Finance werkt samen met alle bedrijfsniveaus, biedt inzichtelijke analyses om de besluitvorming te ondersteunen en handhaaft een robuuste financiële infrastructuur voor tijdige, nauwkeurige en correcte rapportage. Onze teamleden werken analytisch, zijn detailgericht en kennen de financiële regelgeving en milieuwetgeving door en door.

Het ondernemingskarakter van het bedrijf, de vereiste om snel te kunnen reageren op wijzigingen in de markt en vereisten, maar tegelijk strategisch te plannen om markttrends op de lange termijn aan te pakken, houdt in dat het volledige scala van je financiële vaardigheden op de proef wordt gesteld.

  • — Mark Saunders

    Wereldwijd financieel directeur, Sims Metal


    "Werken bij de afdeling financiën van Sims is nooit saai, wat zorgt voor een aanstekelijke energie en een geweldige kameraadschap, waardoor het een fantastische plek is om te werken in elke fase van je carrière."

Bekijk banen in deze categorie