Commercieel + verkoop

Commercieel + verkoop

Ontwikkel jij je graag in een dynamische omgeving, waar je het fijn vindt om verschillende mensen te ontmoeten en samen te werken met je teamgenoten om een uitzonderlijke klantenservice te leveren?

Het commerciële en verkoopteam van Sims Metal werkt samen met onze operationele afdeling om de inkoop, verwerking en verkoop van schroot te maximaliseren. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten, het opstellen van offertes voor nieuwe opdrachten en het beheren van de transportlogistiek. Als onderdeel van de goederenmarkt volgt ons team de milieu-, politieke en markttrends op de voet om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. 

Sims Lifecycle Services werkt samen met een aantal van de snelst groeiende bedrijven ter wereld om innovatieve oplossingen te bieden voor hun behoeften op het gebied van circulariteit. Meedoen aan het commerciële en verkoopteam van Levenscyclusservices biedt een geweldige kans om met wereldwijde techbedrijven samen te werken, hun behoeften te begrijpen en oplossingen te creëren die het mogelijk maken om e-waste te recyclen, met behoud van voorbeeldige gegevensbeveiliging. 

Als je over de volgende vaardigheden beschikt, zul je waarschijnlijk je plek vinden in het Commerciële & Verkoopteam van Sims:

  • Passie voor het contact maken en opbouwen van vertrouwde relaties met verschillende leveranciers en klanten
  • Een creatieve aanpak om problemen op te lossen, om met creatieve oplossingen te komen in een dynamische omgeving
  • Analytisch en nieuwsgierig, je verdiept je graag in gegevens om je inzicht in de markt te vergroten
  • Samenwerking - je vindt het geweldig om samen te werken met teamgenoten om een uitzonderlijke klantenservice te leveren!
  • — Anna Tompkins

    Commerciële directeur, Sims Metal Americas

    “Sims maakt van het algehele welzijn van werknemers een prioriteit, zoals blijkt uit ons uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket. We zetten ons ook in voor uitmuntendheid door zinvolle trainingsmogelijkheden te bieden (Commit to Care, commercieel cadettenprogramma enz.) met de nadruk op groei. In een bedrijf dat zo groot is zou je denken dat je maar een nummer bent, maar ik heb me op elk niveau in deze organisatie gehoord en gesteund gevoeld door de leidinggevenden. Ik denk dat ze onze inzet zien, onze waarde kennen en onze feedback waarderen.”

  • — Jon Olsen

    Wereldwijde VP Marketing & Klantervaring, Sims Metal

    “Metaalafval is geen “oude industrie” meer!  We zijn bezig met digitale campagnes, maken gebruik van machine learning-technieken en verkennen mogelijkheden met AI om onze klanten en medewerkers beter van dienst te zijn. Het is geweldig om deel uit te maken van een wereldwijd bedrijf.  Hoewel we contact hebben met mensen over de hele wereld, werken we nog altijd samen als één team, waarbij we onze verschillen respecteren terwijl we onze klanten helpen.”

  • — Kimberly Bell

    Internationale bedrijfsontwikkeling, Sims Lifecycle Services

    "De afgelopen 15 jaar heb ik mogen werken bij Sims Lifecycle Services (SLS) en ik kan met een gerust hart zeggen dat dit bedrijf voorop loopt in de circulaire economie en ernaar streeft een wereld zonder afval te creëren en onze planeet te behouden voor toekomstige generaties. Vanaf het moment waarop ik in dienst ben getreden, werd ik geïnspireerd door onze missie om afval in waardevolle bronnen om te zetten, onze ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd innovatie te stimuleren. Bij SLS staat duurzaamheid niet alleen hoog in het vaandel - het is de kern van alles wat we doen. Onze revolutionaire initiatieven op het gebied van recycling en upcycling transformeren industrieën en helpen nieuwe normen te stellen voor milieubeheer. Ik heb persoonlijk meegemaakt hoe onze inspanningen het afval aanzienlijk hebben verminderd en een duurzamere manier van leven hebben bevorderd. Als je het verschil wilt maken en deel uit wilt maken van een bedrijf dat voorop loopt in de circulaire economie, dan is Sims de plek waar je moet zijn.”

Bekijk banen in deze categorie